maandag 10 februari 2014

Wat doen we met de kids?

Als je kinderen hebt zul je vast gemerkt hebben dat hoe groter ze worden, hoe meer spullen ze om zich heen verzamelen. Knutselwerkjes, speelgoed en ga zo maar door. Ook zij verdienen natuurlijk een plekje in huis. Dat kan hun slaapkamer zijn maar een eigen plekje in de woonkamer vinden ze vaak ook erg fijn. Hoe zorg je er nu voor dat je interieur niet verandert in een Nijntje-inrichting?
Ga op zoek naar kindermeubelen in de stijl van je eigen meubelen. Maak zelf bankjes, tafels enz van bijvoorbeeld steigerhout of laat dit over aan een timmerman. Kijk verder dan het 'standaard' aanbod in de winkels, kijk op internet en in bladen/ boeken. Maak gebruik van accessoires die elders in huis ook weer terugkomen, zoals bijvoorbeeld in 'mijn' geval de twee huisjes die op de speeltafel staan; leuk voor jong en oud!
Besteed ook aandacht aan de opbergers; kies voor mooie manden/ bakken die aansluiten bij de rest van je huis. Zoals je kunt zien op de foto's heb ik onder andere een grote rieten mand met deksel als opberger voor de Playmobil van Julian, ons zoontje.
Kortom, kijk verder dan je neus lang is en probeer in de sfeer te blijven van de rest van je inrichting.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten